Spycon již za dva týdny

20.06.2011 19:06

Již jen pár dní! Ano, pár dní do začátku dalšího ročníku SpyConu. V rámci Ferstivalu fantazie 2011 se opět mohou v Chotěboři sejít fanoušci špionské tematiky. A nejen oni.
Pokud stojíte o novinky z šerého světa zpravodajských služeb nebo jste zvědaví na napínavé či krvavé kapitoly z historie tohoto světa, jste na správné adrese. Cyhstáme pro vás zajímavosti o satelitech USA či z Ruska, exkurs do dějin šifrování, nebudou chybět novinky z války s terorem nebo zajímavosti o SOE a SAS. Z fikce pak opět perly kinematografie nebo přednášky s bondovskou tématikou. Letos chystáme i speciál pro dámy, kde zkusíme podrobněji zhodnotit, nakolik mohou být techniky svádění agenta 007 v dnešním světě úspěšné.
A pokud vás nic ze shora řečeného příliš netáhne, zato se rádi protáhnete, i vy jste zváni. Právě pro vás je určena řada zábavných pohybových aktivit, ať už tradiční vodní bitva, která prověří vaši hbitost a přesnou mušku, novinková asasínská hra, která naopak bude výzvou vašemu důvtipu, pevným nervům a všímavosti.
A pokud vás neláká ani to, pak máte na výběr z mnoha dalších linií Festivalu fantazie. A že je z čeho vybírat! organizátoři pro vás chystají program např. ze světa Star Wars, Star Trek, bude na vás čekat Harry Potter, svět Zeměplochy nebo Zaklínač. A pro aktivnější z vás je tu MoveCon, OrcLIMPIJÁDA nebo sál plný nejen hudebních her.
Proto neváhejte a navštivte nás! Organizátoři SpyConu navíc milerádi zodpoví vaše případné dotazy na spycon@seznam.cz.
Těšíme se na viděnou.