SpyCon opět na FF 2011

30.04.2011 14:59

Chcete vědět, jaké to je, být jeden den tajným agentem? Každý den řešit neřešitelné a zachraňovat svět? Nebo jen chránit svou identitu před vlezlými sousedy? My vám tu šanci dáme, a dokonce na tři dny.

Letos se s námi, i s celým SpyConem opět setkáte ve dnech 5. až 7. července v rámci Festivalu fantazie 2011, který se koná od 31. 6. do 10. 7. v Chotěboři. Kromě SpyConu si samozřejmě přijdou na své i fanoušci Star Wars, Star Trek, Harry Potter, hororů, anime, DDR, pohybových aktivit a mnoha dalších. Na co se ale můžete těšit v letošním programu SpyConu?

Nosným kamenem naší linie je přednášková část, na které uvidíte staré známé, ale i neokoukané tváře. Letošním tématem je každodenní život špiona, ale to neznamená, že takto budou zaměřeny všechny přednášky. Čeká nás něco málo z moderních technologií (např. ruské či americké satelity), základy šifrování a vhled do pánské módy. Chybět nebudou ani seriálové perličky, a to jak hrané, tak animované (např. Totally Spies, Kim Possible).

Nicméně, co by to bylo za zábavnou dovolenou bez workshopů a soutěží? Předloni jsme vám exkluzivně představili projekt Spy vs. Spy, v loňském roce jste měli šanci podílet se na scénáři k Spy vs. Spy 2 a letos jej společně natočíme. Dále nás čeká pokerový večer a letos již potřetí vodní bitva. Ta se již stala nedílnou součástí SpyConu a proto nebude chybět ani letos. Je jen na vás, jestli letošní bitevní pole rozšíříme. Každopádně to bude pořádně mokré…

V rámci příprav na letošní ročník už teď na našich stránkách probíhá soutěž o volňásky na Festival fantazie 2011. Také se tam dozvíte bližší informace o našem programu, které postupně odkrýváme.

Takže nezapomeňte, Festival fantazie 2011 už se blíží!

Další informace na: