SpyCon 2011 za čtvrt roku

20.03.2011 20:26

 

V letošním roce se v rámci Festivalu fantazie jakožto největšího srazu fanoušků sci-fi a fantasy ve střední Evropě uskuteční v Chotěboři již pátý ročník SpyConu, sjezdu všech fanoušků špionské tématiky.

Mezi největší lákadla již tradičně patří skupina přednášejících, která se SpyConu účastní již od počátku. Letošní ročník se budou snažit zaměřit na speciální operace a dennodení práci agentů v jakémkoli koutě světa. Vedle těchto faktografických přednášek nás však čekají i oblíbené, méně vážné přednášky věnované seriálům a filmům. Velké oblibě se těšily i přednášky věnující se moderním technologiím, a proto jich připravíme více.

Po zkušenostech z minulých ročníků nezapomínáme ani na aktivní způsob trávení dovolené na Festivalu fantazie. Proto připravujeme bohatý program, na kterém ani letos nebude chybět pokerový turnaj a obzvlášť oblíbená vodní bitva.

V loňských letech se vodní bitvy účastnilo cca třicet hráčů a dalších třicet přihlížejících. Nicméně, ti, kteří vodní bitvu viděli nebo se jí zúčastnili, vědí, že prostor vytvořený pro hru má mnohem větší potenciál. Proto letos doufáme ve větší účast. Vzorem nám byla vodní bitva, kterou v loňských vedrech zorganizovali uživatelé Facebooku. V Brně se tehdy sešlo na 300 účastníků a účastnic. Proto doufáme, že letos se k nám přidáte i vy a pomůžete nám vytvořit náš malý, festivalový rekord v účasti na programu.

Kromě SpyConu pro vás budou na Festivalu fantazie přichystány i další programy věnované Star Wars, Star Gate, Star Trek, Harry Potterovi, hororům, magii, anime či tanci doplněné večerními tančírnami či karaoke.

Bližší informace získáte na webu Festivalu fantazie 2011 www.festivalfantazie.cz/ff, na mateřském webu naší linie www.spyweb.wu.cz. Dále pak na webu, který se věnuje pouze naší linii a průběhu jejích příprav na SpyCon www.spycon.webnode.cz a na Facebooku ve skupině SpyCon.

 

Základní info:

Festival fantazie 2011

Kdy: 1. - 10. 7. 2011

Kde: Chotěboř, Česká republika

Co: největší setkání fanoušků sci-fi a fantasy ve střední Evropě

Více informací na: zde


SpyCon 2011

Kdy: 4. - 5. 7. 2011

Kde: Chotěboř, Česká republika

Co: setkání fanoušků špionské tématiky

Více informací na: zde


Vodní bitva 2011

Kdy: 5. 7. 2011

Kde: Chotěboř, Česká republika

Co: hra, která vás v horkém létě příjemně osvěží

Více informací na: zde a zde